Het team

Ons team bestaat uit brede kennis en ervaring uit de coatingsindustrie gemixt met back office en online expertise. Wil je ons team komen versterken? Regelmatig hebben wij vacatures.

Erik van der Schaaf

Erik van der Schaaf

Founder & managing director

Erik is oprichter en directeur van Ayold. Erik is verantwoordelijk en staat voorop om zijn visie "coatings online" te realiseren. Hij is tevens verantwoordelijke voor de dagelijkse operatie, met zijn 20+ jaar ervaring in de coatingsindustrie is Erik de juiste persoon voor het fundament van Ayold.

Vincent Walstra

Vincent Walstra

Director of Operations

Vincent begon op jonge leeftijd met z‘n eerste bedrijf in 2010 welke hij in 2013 weer verkocht. De nu 24 jarige ondernemer verkocht zijn tweede bedrijf Optiom in 2015 aan Benelux grootste in videoconferencing. Vincent is als director of operations verantwoordelijk voor het uitrollen van de wereldwijde portals.

Jitse Jan Bok

Jitse Jan Bok

Manager Finance

Jitse Jan is verantwoordelijk voor het financiele overzicht van Ayold. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiele dienstverlening helpt Jitse Jan nu Ayold met zijn ervaring en inzicht.

Marieke Feenema

Marieke Feenema

Copywriter & office manager

Marieke is in oktober begonnen als online copywriter en schudt de ene na de andere tekst over coatings uit haar mouw. Verder zorgt Marieke ervoor dat alles op kantoor vlekkeloos verloopt als office manager. Marieke is veelzijdig en creatief en zit daarom ook regelmatig achter de tekentafel als grafisch ontwerper.

Jasmin Seppänen

Jasmin Seppänen

Copywriter

Jasmin versterkt het team sinds december 2016. Ze is een echte talenknobbel en Engels, Fins, Zweeds, Duits en Spaans zijn maar een paar talen uit haar repertoire. Jasmin weet van de moeilijkste coatinginformatie een toegankelijk artikel te maken en schakelt moeiteloos tussen verschillende domeinen.

Lillian Katje

Lillian Katje

Copywriter

Vanaf 2017 mogen we Lillian rekenen tot enthousiast teamlid van onze copywriters. De Engelse taal kent voor haar geen geheimen maar ze schudt ook met gemak Nederlandse (en Vlaamse) teksten uit haar mouw. Als newbie in de coatingwereld weet zij precies hoe ze informatie over coatings begrijpelijk voor iedereen kan maken.

Neem contact met ons op om het team eens te ontmoeten, wij helpen u graag met al uw coating vragen

Investeerders

Ayold is als bedrijf goed voorzien van investeerders en kapitaal. Naast financiele ondersteuning profiteert Ayold van ervaring, expertise en netwerk door middel van deze strategische aandeelhouders. Contacteer ons om te bekijken hoe er een samenwerking mogelijk is via het contactformulier of via email (info@ayold.com)

Leo Trading Holding

Jorritsma Holding

Walstra Enterprise

Boks Beleggings Box

Een kantoor met een fantastisch uitzicht

We zijn onlangs verhuisd naar ons nieuwe kantoor met een prachtig en inspirerend uitzicht

Het kantoor van Ayold is gevestigd in de mooie stad Leeuwarden in Friesland. De naam van het bedrijf, Ayold, vindt hier tevens haar origine. Ayold is een naam voor een jongen en betekent beschermer, net als een coating dat als beschermlaag moet fungeren. Mocht u in de buurt zijn van ons kantoor kom gerust eens langs om over de mogelijkheden van gedachten te wisselen.